Κοκοφοινικέλαιο - Φυτικά έλαια Macrovita - Ανδρικά | Γυναικεία | Επώνυμα | Αρώματα τύπου | Καλλυντικά | Hellenikon

Προϊόντα:
Aξία Προϊόντων:
Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού:

Προϊόντα > Macrovita > Έλαια
Κοκοφοινικέλαιο Macrovita

Κοκοφοινικέλαιο

Φυτικά καλλυντικά έλαια


Κωδικός 31187-MCRVT_OE
100 ml | 3.38 fl oz

Περιγραφή
Πλούσιο σε λιπαρά οξέα και βιταμίνη Ε. Έχει εξαιρετικές ενυδατικές, αντιοξειδωτικές και αντιβακτηριακές ιδιότητες που βοηθούν στην καταπολέμηση των ρυτίδων και των λεπτών γραμμών και ευνοούν την υγιή ανάπλαση του δέρματος. Η τακτική εφαρμογή του στα μαλλιά ενισχύει σημαντικά τη δομή της τρίχας. Σε θερμοκρασία κάτω των 10 °C στερεοποιείται. Επανέρχεται στην υγρή μορφή του μόλις θερμανθεί.

ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΚΑ ΕΛΕΓΜΕΝΟ ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΑΦΙΝΕΛΑΙΟ, ΒΑΖΕΛΙΝΗ, ΠΡΟΠΥΛΕΝΟΓΛΥΚΟΝΗ, ΣΙΛΙΚΟΝΗ ΚΑΙ PARABENS 100% ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΦΥΣΙΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ

12,90 € Προσθήκη
ΧΡΗΣΗ
Πλούσιο σε λιπαρά οξέα και βιταμίνη Ε. Έχει εξαιρετικές ενυδατικές, αντιοξειδωτικές και αντιβακτηριακές ιδιότητες που βοηθούν στην καταπολέμηση των ρυτίδων και των λεπτών γραμμών και ευνοούν την υγιή ανάπλαση του δέρματος. Η τακτική εφαρμογή του στα μαλλιά ενισχύει σημαντικά τη δομή της τρίχας. Σε θερμοκρασία κάτω των 10 °C στερεοποιείται. Επανέρχεται στην υγρή μορφή του μόλις θερμανθεί.
ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΧΡΗΣΗ
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
Cocos Nucifera (Coconut*) Oil, Caprylic/Capric Triglyceride, Olive Glycerides, Dicaprylyl Carbonate, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Glyceryl Caprylate, Carthamus Tinctorius (Safflower) Seed Oil, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Ascorbyl Palmitate, Tocopheryl Acetate, Linoleic Acid
* Bio | ** Allergens free
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
 
Copyright 2016. All rights reserved.
Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού